2014. szeptember 23., kedd

Boardwalk Empire 5. évad 3. rész



Boardwalk Empire 5. évad


Öt, azaz 5 rész maradt hátra az egész sorozatból és nem haladunk semerre. Mégis mi a jó franc van az írókkal? Egy részbe akarnak belezsúfolni mindent, addig meg alibiznek és húzzák az időt? Ez így nagyon kevés lesz.

Az egész epizódban lényegében két fő szál ment és egy mellék. Nucky próbál benyalni legújabb kliensének, aki azonban kemény diónak bizonyul (amúgy JFK apjáról van szó). Chalky és Buck betörnek egy házba, ahol egy széfet keresnek. Luciano lazán megfenyegeti Narcisse-t, hogy fizessen védelmi pénzt. 

A legnagyobb baj az, hogy ezek közül egyik sem volt se izgalmas, se tartalmas. Nucky szála elmegy, de igazából semmivel sem vagyunk előbbre, mint kéne. Azzal, hogy Margaretet visszahozták a képbe, pedig csak még egy teljesen felesleges karakterrel lett több. Komolyan, kit érdekel ez a nő? Chalky-ék akciója nem volt rossz, de ők is egy helyben toporognak és szinte semmi nem történt, leszámítva a balhé végét. Narcisse megfenyegetése már sokkal érdekesebb lehetett volna, de pár perc alatt lezavarták. Ennek ellenére lesz következménye, amit nagyon várok.
Summázva ez eddig harmatgyenge. Szó se róla van még idő, nem sok, de van. Az évad második felére azonban nagyon össze kell kapnia magát a sorozatnak, mert ez így csúnya búcsú lesz. 10/6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése