2014. január 24., péntek

American Horror Story 3. évad 12. részAmerican Horror Story: CovenEgyetlen rész maradt a végére, az utolsó előtti epizód pedig igen durván ütött! Lássuk mi történt.
Queenie kapcsolatba kerül Papa Legbával és alkut köt vele, amivel mindenki elnyeri a méltó büntetését. Kiderül Fiona kis trükkje és a Baltás ennek nagyon nem örül. Cordelia visszanyeri az erejét és mindent megtesz annak érdekében, hogy kiderítse, ki is lesz az új supreme.

Furcsa, eseménydús és brutális rész volt ez, kicsit talán sűrű is. Lehet érezni, hogy közeleg a zárás, de még így is rengeteg dolgot kell belesűríteni az utolsó epizódba. 
 
SPOILER: Queenie szépen összeszedte magát, Marie és a Madame halála elég durvára sikeredett, ráadásul a közös pokluk nem kicsit beteg. A legkeményebb, mégis Fiona kinyírása volt, nem gondoltam volna, hogy a baltás így felszabdalja. SPOILER VÉGE

Mégis valami csavart sejtek a háttérben és Cordelia látomása akár valóra is válhat a végén, egy kis írói leleménnyel. Következik a hét csoda, és kíváncsian várom mivel rukkolnak elő az epilógusra! 10/8,5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése