2014. december 23., kedd

Förtelmes főnökök 2 kritika



Förtelmes főnökök 2


Az első rész anno 3 éve egy teljesen jó és szórakoztató vígjáték volt. Most itt a folytatás, ami nagyjából úgy működik, mint a Másnaposok esetében. Azaz nem túl jól.


Nick, Dale és Kurt feltalálnak egy speciális zuhanyfunkciót, amiből pénzt kaszálnak és a maguk urai lehetnek. A nagy befektető aztán csúnyán átveri őket, erre a srácok elrabolják a gazdag férfi fiát. Váltságdíjat követelnek, de persze túl hülyék ahhoz, hogy jól csinálják. 


A folytatás működik azokban az elemiben, amiben az előd. A három idióta elszerencsétlenkedik, de itt van természetesen Anyabaszó Jones és a szexmániás dokinő is. A cselekmény tartogat csavarokat, de a legtöbb nagyon könnyen kikövetkeztethető. A tempóval nincs különösebb gond, bár néha eléggé leül az iram és egyáltalán nem szórakoztató, amit látunk. A poénok változatosak, van itt altáji, szexuális beállítottságú humor, egész ütős beszólások és helyzetkomikumok. Van, ami inkább kínos, mintsem vicces, és abban is biztos vagyok, hogy senkinek nem fog begörcsölni a hasa a sok nevetéstől. Mosolyogni és néhányszor kacarászni azonban fogunk. 

A Förtelmes főnökök 2 egy korrekt vígjáték, de néha túl sok. Egy idő után már nem vicces, hogy Kurt és Dale annyira idióta barmok, hogy egy zacskós tejben lakó baktériumban élő parazita segglyukán levő pattanásba is több értelem szorult, mint beléjük. Legszívesebben agyonvertem volna őket annyira irritáltak. Nick pedig próbál józan maradni, de mindig bedől a sok hülyeségnek, úgyhogy ő sem különb. Folytatás lehet, hogy lesz, de abszolút szükségtelen.


Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day elvannak, de a mellékszereplők, mint Jamie Foxx, Jennifer Aniston és Chris Pine simán lenyúlják tőlük a show-t.


A Förtelmes főnökök 2 tipikus izzadtságszagú folytatás, ami azért igyekszik, próbál újítani, de nem sok sikerrel. Viszonylag szórakoztató és vicces, de nem ad semmi különlegeset és egy idő után rohadt idegesítő. Egyszer elment, de ezért kár pénzt kiadni.

Összegzés:

Színészek: 10/6,5
Zene: 10/6
Kategórián belül: 10/5

Végítélet: 56%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése