2014. október 6., hétfő

Boardwalk Empire 5. évad 5. rész



Boardwalk Empire 5. évad


Hivatalosan is átléptünk a féltávon, mindössze három epizód maradt a végére. Az események láthatóan felgyorsultak, de a sorozat képtelen egy olyan résszel előrukkolni, amiben minden klappolna.

Chalky visszatért és nem nyugszik addig, amíg bosszút nem áll Narcisse-on. Nelsont és Elit elkapják a rendőrök és természetesen az ő segítségükkel akarják elkapni Caponet. Az a feladatuk, hogy megszerezzék a bizonyítékot a maffiavezér adócsalásáról. Gilian a szabadon bocsájtását kérvényezi, de helyette egy műtéttel ki akarják irtani belőle a kórt. Nucky megbeszél egy találkozót Marazzanoval, de Luciano és a kis csapata természetesen kavarja a trágyát. 

Nelson és Eli játéka érdekes és izgalmas, nagyon kíváncsi vagyok miként végződik. A feleséges affér mondjuk nem tudom miért kellett, kicsit hatásvadásznak éreztem. Chalky bosszúhadjárata új fordulatot vett, szintén lesznek itt még konfliktusok. Nucky eléggé begurult a végére, de eddig csak ült a seggén és tárgyalt, itt az ideje lépnie is valamit! Szóval eseménydús és kifejezetten pörgős epizód ez, de például Gilian szála rendre megakasztotta a tempót. Ki a jó büdös francot érdekel mi lesz ezzel a nővel? Az előző évadban lezárták az ő történetét, semmi szükség nincs arra, hogy visszajöjjön. Ettől függetlenül azért haladunk korrekt módon, reméljük az utolsó néhány rész még javulni is fog! 10/7,5   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése