2014. október 31., péntek

American Horror Story 4. évad 4. rész



American Horror Story: Freakshow


No, erről van szó! Az előző rész elég gyatrára sikeredett, és folyamatosan csökkent a színvonal, most azonban megkaptunk az évad eddigi legjobb epizódját! Épp ideje volt és persze alkalomhoz illő!

Mordrake tovább folytatja a kószálását és mindenkit kísért a társulatból. Amikor már megtalálná az áldozatát, mégis tesz egy utolsó kitérőt és megváltoztatja a döntését. Jimmy és Esmerelda találkoznak a bohóccal, amiből természetesen balhé lesz. Dandy egyre betegebb és tombol benne a gyilkolási vágy.
Túlzottan ijesztő vagy feszült dolgokkal most sem találkoztunk, de a szereplők kis történetei egytől egyig zseniálisak voltak. Elsa snuff filmje, a bohóc megszületése, ezek nagyon szépen ki lettek találva és illenek is az összképbe. Mordrake áldozatát sajnáltam, pláne most, hogy többet megtudunk róla, de így átadhatja a szerepet az igazi beteg állatnak, Dandy-nek. Az egyetlen bajom az volt, hogy a végére kicsit szentimentális lett az egész és giccsbe mentek át, de a zárójelenet szerencsére visszahozta a hangulatot. Nagyon remélem, hogy marad ez a színvonal, csak így tovább! 10/9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése