2014. október 17., péntek

American Horror Story: 4. évad 2. rész



American Horror Story: Freakshow


Az igen korrekt felvezetés után a második epizód már kicsit felemásabbra sikeredett, pedig voltak itt is érdekes dolgok.
A társulathoz új emberek jönnek, többek közt egy hárommellű hermafrodita Desiree és egy agresszív izomember Dell, aki egyből át is akarja venni a hatalmat. Ez mondanom sem kell széthúzáshoz vezet. Jimmy továbbra is lázad, de kavarásának más issza meg a levét. Bette és Dot lesz az új sztár, de Elsa egyből féltékenykedni kezd. A bohóc találkozik az elcseszett családdal és Dandy segíteni akar neki.

Az első részben még tetszett Jimmy szála, de kezd kicsit sok lenni, remélem nem megyünk el túlságosan a tolerancia képmutatás irányába. Dell karaktere egy pöcs, de kíváncsi vagyok milyen buli lesz házon belül. Elsát legszívesebben agyonverném, nem érdekli a siker, csak ő villoghasson. Jessica Lange nagyjából mindig is rohadékokat játszott a sorozatban, de talán most a legellenszenvesebb. Az előző részben csak egy kis tölteléknek indult a bohóc gyilkolása, de most, hogy Dandy-vel együtt vannak, igazi beteg dolgok lesznek remélhetőleg. Mert horrort most nem kaptunk, pedig nem lett volna rossz. 10/7,5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése