2014. szeptember 29., hétfő

Boardwalk Empire 5. évad 4. rész



Boardwalk Empire 5. évad


A borzasztóan gyenge előző epizód után a negyedik rész is úgy kezdett, hogy húztam a számat. Aztán nagyon szépen felpörgött és végre váratlan dolgok is történtek. 

Nucky tisztázza a nézeteltéréseit Margarettel, de óvatos marad. A nő persze szeretné, ha a Rothstein dolog megoldódna. Capone a csúcson, Luciano pedig találkozik vele annak reményében, hogy elkezdjenek valami újat. Nelson múltjáról derülnek ki dolgok, a Capone bandájába beépült rendőrnek pedig valószínű lesz hozzá egy két szava. Kubában balhé van, emiatt a rum biznisz kicsit megtorpan. 
Természetesen a fiatal Nucky történetét is tovább nézhetjük, egyre jobban tetszik a srácnak a hatalom és a pénz. Margaret részegen egész jó arc, de továbbra is piszok mód irritáló személyiség, ráadásul ismét kifejezetten álszent. A Capone szál messze viszi a prímet, Nelson kis sztorija is érdekes lesz, de tetszik az is, hogy látjuk a szervezetbűnözés megszületését, amiért ugyebár Lucky Luciano volt a felelős anno. 
 
Továbbra sem haladunk eszeveszett tempóban és akadnak felesleges, időhúzó dolgok, de fél távhoz érkezve azt kell mondjam, hogy ez az epizód végre haladt valamerre. Reméljük a célegyenesbe érve ez még jobb is lesz! 10/8  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése