2014. május 12., hétfő

Trónok Harca 4. évad 6. rész



Trónok Harca 4. évad


Végre! Egy olyan epizód, ami után úgy várom a következőt, hogy már nem bírok a seggemen maradni! Pedig nem ez volt az évad legizgalmasabb része, de a legjobb, az biztos!

Stannis pénzt akar a Vasbanktól, hogy fedezni tudja a kiadásait. Daenerys rájön, hogy a hatalom és az uralkodás nem csak a hősködésből és jótékonykodásból áll. A nővére ki akarja szabadítani Theont, az azonban teljesen le van épülve mentálisan. Megkezdődik Tyrion tárgyalása!

Stannis szála annyira nem mozgat, bár Davos továbbra is szuper karakter. Külön örültem, hogy végre kiderült, hogy Daenerys csak egy jelkép, az uralkodáshoz pedig fikarcnyit sem ért. Nagy szükség volt már erre, hogy végre meglássuk, hogy hiába a nagy sereg és a sárkányok, csak egy álmodozó lány a nagy királynő. Persze ez változhat, de egyenlőre még nem fog. Tyrion tárgyalása unfair és semmi igazságtartalma nincs, persze nem kell félteni a törpét, ki tud ő állni magáért! Az epizód zárásaként egy annyira fenyegető, kemény és zseniális monológot nyomott le, hogy konkrétan érezni lehetett a dühét és a gyűlöletét a nép felé. Még ilyet, köszönöm! 10/9,5 

1 megjegyzés:

  1. hali:)
    //offtopik:
    tudnal adni egy elerhetoseget legyszi? [email] info@filmo.hu
    elore is koszi
    ^^
    YoRkE

    VálaszTörlés