2014. április 7., hétfő

Trónok harca 4. évad 1. részTrónok harca 4. évadMegérkezett napjaink legnépszerűbb sorozatának nyitóepizódja, amire oly régóta vártunk. Tipikus prológus lett minimális izgalommal.

Minden főbb karakter kap néhány percet, ezáltal is jobban érezhető az ízelítő szájíz. Jamie Cersei közelében akar maradni, Tyrion fogadja az egyetlen új karaktert, a többiek pedig készülnek Joffrey esküvőjére. Daenerys sárkányai kezdenek lázadozni, de legalább látjuk őket egy kis ideig. Havas Jon jelentést tesz a falon állomásozóknak, míg a vadak az ostromra készülnek. Véreb és Arya tovább utaznak és egy kis összetűzésbe keverednek.

Az újonc Oberyn herceg érdekes alaknak tűnik, biztos lesznek vele gondok, de nekem szimpatikus a tag. Továbbra is Véreb és Arya szála a legizgalmasabb, ők legalább szállítottak némi keménységet az epizódban (mondjuk speciel nekem ők a kedvenceim). A látvány is szebb lett, a monumentalitásra nem lehet panasz, de ahogy említettem ez inkább volt felvezetés, mintsem zajlott a tényleges cselekmény. Reméljük lesz ez még jobb is! 10/7 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése