2014. január 17., péntek

American Horror Story 3. évad 11. részAmerican Horror Story: CovenNa ez most elég furcsa volt! Egyszerre brutális, vicces, kínos és így tovább.
Fiona és Marie megbeszélnek egy találkozót a boszorkányvadászokkal, hogy fegyverszünetet kössenek. Cordelia még elveszettebbnek érzi magát, ezért elkeseredett lépésre szánja el magát. A Madame eltervezi, hogy miként tehetné el láb alól Marie-t. Zoe és Kyle úgy döntenek, hogy megszöknek, méghozzá Myrtle segítségével.

Szóval visszatért a baltás és alkotott elég szépen. Aztán itt az inas is, aki még betegebb, mint eddig, ahogy szívatja a többieket, az pedig külön poénos! A Madame szadista énje is újra előkerül, ami elég ütős jeleneteket eredményezett. Talán az eddigi legvéresebb epizódja volt ez a sorozatnak. A végén a tinifilmbe illő szökés viszont röhejes volt, nincs rá jobb szó. Kérdés, hogy mi lesz Marie-val, Cordeliával, de az is talány, hogy betartja-e Fiona a baltásnak tett ígéretét (kétlem), valamint mi lesz a fiatalokkal? Rengeteg kérdés egy furcsa részben, ráadásul már csak 2 epizód maradt az évadból! 10/7,5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése