2013. május 21., kedd

The Office - 9. évad



The Office – 9. évad



Sajnos ennyi volt. Vége minden idők egyik legviccesebb és legeredetibb (tudom, hogy remake, de akkor is) sorozatának. Kilenc csodás évad volt ez és nagyon fog hiányozni, de ezt most kellett és így lezárni.
A fő ok abban keresendő, hogy két évaddal ezelőtt a főnök Michael Scott (Steve Carell) elbúcsúzott a sorozattól, nélküle pedig nem az igazi. Ennek ellenére az utolsó két évad is jó volt, hisz megmaradt nekünk Dwight, Jim, Pam, Andy és a többiek. A végjáték pedig különösen érzelmesre sikeredett. 

SPOILEREK
Dwight és Jim jó barátok lettek, Andy bár jól megszívta és az egész évadban nagyon idegesítő volt, mégis nem tudom nem szeretni a srácot. Angela és Dwight végre összejöttek, Jim és Pam élete úgy rendeződik, ahogy kell és így tovább. Az utolsó epizódra mindenki visszatért, igen, Michael is beköszön, ami fantasztikusan jó érzéssel töltött el.
SPOILER VÉGE


Igazából teljesen kiszámítható és a giccs határán egyensúlyozik, de egyszerűen nem tud érdekelni, mert aki követte és szerette a sorozatot, az nem fogja kibírni anélkül, hogy könnyek szökjenek a szemébe. Mit kerteljek, lazán elbőgtem magam az utolsó két részen!
Nincs más hátra, minthogy megköszönjem a készítőknek, hatalmas élmény volt és biztos vagyok benne, hogy ha jókedvre vágyom, elő fog még kerülni az Office. Maga az évad is tetszett, bár voltak gyengébb epizódok, mégis kap egy 9/10-et. Köszönöm Dunder Mifflin!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése