2013. május 16., csütörtök

Így jártam anyátokkal 8. évad



Így jártam anyátokkal 8. évad



No kérem, vége a 8. évadnak, ami konkrétan a felvezetése volt a záró, 9.-nek.
Az egész egy iszonyatosan nagy időhúzás volt, ugyanis az első résztől kezdve Ted meséli a történéseket egy idős nőnek a vasútállomáson. Ennek ellenére a 24 rész alatt volt minden. Akadt dráma, némi nyáladzás, de szerencsére a vígjáték vonalról sem feledkeztek meg és a sorozat továbbra is képes abszolút feldobni az embert. Én pedig speciel ezt szeretem benne a legjobban. Hiába nem történt lényegében semmi érdemleges az évadban (jó ez túlzás, de akkor is egy helyben toporgunk), mégis jó nézni, hisz szeretjük ezeket az arcokat, megszoktuk őket és még mindig meg tudnak nevettetni. A gond csak az, hogy a sorozat tényleg elfáradt.

SPOILEREK: Az utolsó rész pedig ezt tökéletesen szemlélteti. Egész évben arra vártunk, hogy láthassuk az esküvőt, erre csesznek rá az írók, ehelyett kapunk egy tök felesleges Marshall – Lily dilemmát és Barney-ék éttermi marhaságát. A következő évad megint úgy fog indulni, hogy ott vagyunk az esküvőn, vagy egyszerűen csak tudomást sem vesznek róla? Zárásként pedig az a hatalmas fordulat, hogy végre megtudjuk ki az a bizonyos sárga esernyős csaj. Elárulom, még soha nem láttuk és gőzöm nincs róla, hogy fogják normálisan beleépíteni úgy a történetbe, hogy emlékezzünk rá. Azt sem tartom kizártnak, hogy ez csak egy újabb mézesmadzag. SPOILER VÉGE
Summázva szórakoztató és aranyos évad volt, rengeteg időhúzással és mellébeszéléssel, a végén pedig semmiféle katarzist nem tudott kiváltani belőlem a záróképsor. Szeptembertől érkezik az utolsó felvonás. A 8. évad pedig kap 6 és fél pontot a 10-ből.

1 megjegyzés: