2013. december 13., péntek

American Horror Story 3. évad 9. részAmerican Horror Story: CovenKiszámítható, ám ismét egy ütős kis epizódot láttunk, a változatosságára pedig továbbra sem lehet panasz.
Myrtle visszavág a Coven tanácsnak és visszaadja Cordelia látását. Fiona elmegy Marie-hoz és szövetséget akar kötni vele, hogy megfékezzék a vadászokat. Hank ultimátumot kap: vagy végez a boszorkányokkal, vagy meghal. Fiona új „házőrzőt” talál, mégpedig Kyle személyében. Queenie meg akarja leckéztetni a Madame-ot.
Myrtle magánakciója igen brutális lett, de szó se róla találó. Érdekes lesz a vadászok elleni szövetség is, arra pedig pláne kíváncsi vagyok, hogyan tovább a szomszéd vallási fanatikus nővel. Szintén kérdés, mi van ilyenkor a baltással, miért nem keresi újfent Fionát? Az antirasszista szegmens érdekes volt, de egy American horror story-ba nem kéne ekkora teret engedni az efféle drámáknak, legalábbis én már nagyon unom ezt a lojalitásra nevelés dolgot. Ennek ellenére eseménydús és jó részt láttunk újfent, csak az arányokkal volt egy kis gond. 10/8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése