2013. szeptember 18., szerda

Boardwalk Empire 4. évad 2. rész



Boardwalk Empire 4. évad



A nem rossz, ám kissé semmilyen bevezetés után belecsaptunk a lecsóba és felvázolták nekünk milyen bonyodalmakra számíthatunk az évadban.
Richard belefárad a folyamatos gyilkolásba, de az írók sejtetik velünk, hogy újabb fenyegetéssel kell szembenéznie. Chalky és Nucky új vetélytársat kap Dr Narcisse személyében. Ezzel egyidejűleg fel kell göngyölíteniük a gyilkosságot, amit Chalky embere elkövetett. Nelsont, Capone csapatához küldik, ahol igyekszik nem bajba kerülni, természetesen sikertelenül. Eddie azt akarja, hogy tiszteljék, ezért felmond Nucky-nak. 

Változatos és tartalmas epizód volt, ütős kis meccsek lesznek ebben az évadban is. Narcisse karaktere nagyon kemény, arrogáns, nagyképű és álszent. Igazi gonosz! Nagyon örültem, hogy Nelson visszatért, érdekes lesz az ő beépülése Capone bandájába. Ami még nagyon meglepett, hogy újabb valós személyt hoztak be a történetbe, méghozzá a bűnüldözők oldalán. Ez az ember pedig nem kisebb személy, mint J. Edgar Hoover. A gengsztereknek fel van adva a lecke. 10/8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése