2013. november 13., szerda

Boardwalk Empire 4. évad 10. rész



Boardwalk Empire 4. évad



És igen! Erről van szó!A hajrára nagyon szép összekapta magát a negyedik évad, mindössze két epizód maradt hátra, úgyhogy a tempó nem apadhat. No, de lássuk mi történt!

Knox ügynök rászáll Eli-ra és rajtaütnek Meyer heroinszállítmányán. Chalky megpróbálja megöletni Narcisse-t, de nem sikerül, a doki viszont bosszút akar. A szálak összefutnak Masseriával és a heroinnal, így a két néger háborúja sokkal nagyobb méreteket ölthet. Capone irányítani akar, de Torrionak esze ágában sincs visszavonulnia és itt jön a képbe Nelson! Margaret titkon elkezd dolgozni Rothsteinnek.  

Annyira sajnálom, hogy az úgy ahogy van zseniális 3. évadon kívül, csak néhány epizód volt, ami ennyire ütős, hangulatos és feszült lett volna! Komolyan mondom Gengszterkorzó epizódon nem nagyon izgultam ennyire. Eli két tűz között, Chalky és Narcisse háborúja iszonyatosan kellett, Capone és Nelson kapcsolata is új távlatok elé néz. Nagyon komoly dolgok lesznek még az utolsó két részben, én pedig régóta nem vártam ennyire a folytatást! Reméljük nem okoznak csalódást! 10/9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése