2013. november 22., péntek

American Horror Story 3. évad 7. részAmerican Horror Story: CovenBár nem ülepedett le a színvonal, az elmúlt két epizód nem váltotta ki belőlem azt a „hubazmeg” érzést, mint a korábbi részek. Vannak itt érdekes dolgok, szövetkezések, pálfordulások, de jó lenne egy kicsivel több izgalom.
Queenie elmegy Marie-hoz és válaszút elé állítják. Vagy segít a „fajtársainak” vagy marad a salemiekkel. Cordelia találkozik Madisonnal és rájön, hogy Fiona ölte meg a lányt. Ennek okán értelemszerű döntést hoz a lányokkal: Fionának mennie kell. Kyle kezd visszatérni az élők közé, csak egy kis motiváció kellett neki. Fiona egyre kétségbeesettebb, érzi a vesztét és összeszűri a levet a baltással. 

Queenie szerintem nem fog átállni, bármennyire is úgy áll a szénája, de kíváncsi vagyok mi lesz a Madame sorsa. Fionára nagyon rájár a rúd, szintén érdekes szál, mi lesz vele és a baltással, valamint a többiek tényleg megpróbálják-e kinyírni. Zoe pedig egyre betegebb, a mostani nekrofil édeshármas mindent vitt! Jó volt ez, csak kicsit több izgalmat, ha kérhetem! 10/7,5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése