2013. október 24., csütörtök

Boardwalk Empire 4. évad 7. rész



Boardwalk Empire 4. évad



Úgy látszik az egy jó, egy gyenge rész színvonalat követjük, ugyanis újfent egy ütős epizódot láthattunk a Gengszterkorzóból. Mondjuk ez továbbra sem az igazi, pedig már eltelt az évad fele. 

Capone bosszúhadjáratot indít bátyja gyilkosai ellen, de Torrio nem adja rá áldását. Willie nem bírja elviselni a bűntudatot és kiiratkozik az egyetemről, Nucky-nak akar dolgozni. Chalky afférja tovább tart, de akár bele is törhet a bicskája. Narcisse ügyesen keveri kártyákat és a háttérben marad. Knox ügynök kis híján lebukik, de van egy társa, aki egyenlőre fedezi. Gillian abbahagyja a heroinozást, ebben pedig nagy segítségére van Roy. 

Willie szála továbbra is abszolút hidegen hagy, bár a jövőben érdekes lehet, ha tényleg nekiáll Nucky-nak melózni. Már két rész óta nem hallottunk sem Richard, sem Nelson felől, nagyon hiányoznak ők a sorozatból, ellenben Margaret visszatért, de mi a francnak azt nem tudom. Gillian magánszámának sincs semmi értelme az időhúzáson kívül, bár Roy gyanús, hogy titkokat rejteget. Narcisse és az énekesnő kapcsolata viszont meglepett, ez jó húzás volt, plusz Hooverék kavarása is jó ómennek tűnik. Lesznek itt izgalmak, csak sok a felesleg… 10/8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése