2013. október 10., csütörtök

Boardwalk Empire 4. évad 5. rész



Boardwalk Empire 4. évad



Eddie-t Hoover emberei vallatják, ám a lojalitás mintaképe nem törik meg egykönnyen. Nelson ismét Capone bandájával tart, ezúttal pedig néhány munkást kell biztosítani arról, hogy jó jelöltre szavazzanak. Ez persze nem megy könnyen és újabb tömegverekedés tör ki, ami tragédiába torkollik. Gillian egyre jobban szétcsúszik a heroin miatt, de Roy segíteni akar neki. Nucky segít Willie-nek eltusolni a piás buli maradványait.
Egészen az epizód feléig úgy gondoltam, hogy ez a legrosszabb rész az évadban. Kit érdekel Gillian vergődése és Willie felelőtlen baromsága. Aztán egyszer csak bődületesen megugrott a színvonal és olyan dolgokat láttunk, amiken végre el lehet indulni. Fordult a kocka és azt kell mondjam, eddig magasan ez az évad legjobb epizódja!

Spoilerek jönnek: Frank halálával Al tuti véres bosszút fog állni és Nelson segíteni is fog neki ebben biztos vagyok. Messze ez a legjobb szál jelenleg a sorozatban. Az sem volt piti, ahogy Nucky szinte szavak nélkül vette rá Willie-t a hazugságra és, hogy feladja kvázi egyetlen barátját. A legkeményebb mégis a zárás volt, azaz Eddie öngyilkossága. Kár érte, de nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki ebből? 10/9  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése