2013. augusztus 20., kedd

Horrorra Akadva 5 kritika



Horrorra akadva 5



A Horrorra akadva sorozat első 3 része még azon paródiák közé tartozott, amik meg tudták nevettetni az embert. Lehetett belőlük idézni (főleg az elsőből) és bár nem váltották meg a világot, azért nemcsak egy spontán maszlagnak tűntek. A negyedik rész aztán pocsék lett, hogy aztán az újabb epizód elérje a mélypontot. 


A fő sztoriszál ezúttal a Mama című horrorra fókuszál, azaz a főszereplő egy olyan pár, akik örökbe fogadnak két kislányt, akiket az erdőben találtak. Aztán jöhet minden, ami a csövön kifér.



A film meg sem próbálja az értelem bárminemű jelét kifacsarni magából, egy összefüggéstelen baromság, ami a vásznon zajlik. Alapjáraton próbálkozik kifigurázni a kézikamerás filmeket, de a folyamatos gyorsítások annyira gyatrák és idegesítőek, hogy arra nincsenek szavak. A cselekményt úgy próbálták változatossá tenni, hogy az elmúlt néhány év sikerfilmjeiből pakoltak bele nyúlásokat. A minőségről pedig mindent elmond, hogy mégcsak a horror műfajt sem tartották tiszteletben. Van itt minden: Eredet, Fekete hattyú, Majmok bolygója, Evil Dead, Ház az erdő mélyén, Paranormal Activity és így tovább. A poénok kimerülnek a „hátam mögött épp vicces dolog zajlik” és a „beverem a fejem” színvonal közt. A legtöbbet a filmvégi bakiparádén mosolyogtam, annak legalább volt értelme.


A színészek irritálóak, de legalább néhány érdekes cameo azért akadt.
Igénytelen, humortalan, borzasztó gagyi, teljesen felesleges megnézni, mert ennél csak feljebb van. Persze ez is nyereséges volt anyagilag, úgyhogy feltételezem lesz folytatás, de nagyon remélem, hogy kétszer is meggondolják. Akkor már inkább a Haunted House…


Összegzés:

Színészek: 10/2
Zene: 10/4
Kategórián belül: 10/1,5

Végítélet: 20%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése