2014. december 4., csütörtök

South Park 18. évad 9. részSouth Park 18. évad


Már csak egy rész van az évadból, de Parkerék ezúttal is kitettek magukért és egy dupla epizóddal zárják a szezont, aminek most az első felét láthattuk.  


Kyle kiborul, mert Ike egyfolytában PewDiePie videókat néz a Youtubeon. Nem érti, hogy lehet valaki ennyire sikeres azzal, hogy játékokat kommentál. Közben Cartman is kedvet kap az egészhez és vlogger lesz. Randy-nek fel kell lépnie Lorde-ként, mert anyagi gondjai vannak. 


Egyrészt azért volt zseniális az epizód, mert hozta a szokásos fricskákat és egy elképesztően aktuális témáról beszél. PewDiePie is kap egy kis fikát, de a lényeg ott van, hogy régen ugyanezt csináltuk, csak a technika lett más, az emberek mégis hőbörögnek és elégedetlenkednek. Ez persze nem csak az internetes sztárokra érthető, hanem a komplett popszakmára. Mindenki azzal adja el magát, amije van. Valaki a nagy seggével, más a csiklódörzsölgetéssel. Mindennek viszont nem lenne piaca, ha az emberek nem néznék. De nézik, mégis tiltakoznak. Parkerék pedig a lehető legjobban szemléltetik, hogy minden elkurvul, de mindez azért lehetséges, mert az emberek hülyék. Igazuk van, akár beismerjük, akár nem! Tökéletes rész! 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése