2014. december 4., csütörtök

South Park 18. évad 9. rész



South Park 18. évad


Már csak egy rész van az évadból, de Parkerék ezúttal is kitettek magukért és egy dupla epizóddal zárják a szezont, aminek most az első felét láthattuk.  


Kyle kiborul, mert Ike egyfolytában PewDiePie videókat néz a Youtubeon. Nem érti, hogy lehet valaki ennyire sikeres azzal, hogy játékokat kommentál. Közben Cartman is kedvet kap az egészhez és vlogger lesz. Randy-nek fel kell lépnie Lorde-ként, mert anyagi gondjai vannak. 


Egyrészt azért volt zseniális az epizód, mert hozta a szokásos fricskákat és egy elképesztően aktuális témáról beszél. PewDiePie is kap egy kis fikát, de a lényeg ott van, hogy régen ugyanezt csináltuk, csak a technika lett más, az emberek mégis hőbörögnek és elégedetlenkednek. Ez persze nem csak az internetes sztárokra érthető, hanem a komplett popszakmára. Mindenki azzal adja el magát, amije van. Valaki a nagy seggével, más a csiklódörzsölgetéssel. Mindennek viszont nem lenne piaca, ha az emberek nem néznék. De nézik, mégis tiltakoznak. Parkerék pedig a lehető legjobban szemléltetik, hogy minden elkurvul, de mindez azért lehetséges, mert az emberek hülyék. Igazuk van, akár beismerjük, akár nem! Tökéletes rész! 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése