2014. június 2., hétfő

Trónok harca 4. évad 8. rész



Trónok harca 4. évad


Ez már megint mi? Egy olyan rész, amiben nagyjából semmi nem történt, de az utolsó 5 perc valami annyira embertelen, hogy mégis brutálisan kemény lesz tőle a komplett epizód.

Sansa és Kisujj szépen lassan a völgy uraivá teszik magukat egy kis szarkavarással. Theon segítségével Boltonék tovább nyomulnak északon. Daenerys szembesül vele, hogy a legjobb emberében sem bízhat meg. Oberyn és a Hegy összecsapnak!

Sansa kavarása tetszett, végre mást is csinál a szenvedésen kívül a leányzó. Szürke Féreg és Missandei szála teljesen felesleges, de legalább aranyosak. Daenerys döntése érthető, de mindenki tudja, hogy Jorah nélkül sehol sem lenne, úgyhogy továbbra sem bírom a csajt. Persze mindenkit a párbaj érdekel, amit sajnos 5 perc alatt lerendeztek, de a harc jól koreografált és ütős lett. 

SPOILER, TÉNYLEG AZ, NE OLVASD EL HA MÉG NEM LÁTTAD A RÉSZT!!!---- Oberyn nagyképűsége pedig sajnos a vesztét okozta, amit a Hegy művelt vele, az valami egészen brutális sokkhatást idézett elő. Nagyon sajnálom, hogy így kellett meghalnia, nem volt hozzá méltó… SPOILER VÉGE

Mindazonáltal abban biztos vagyok, hogy Tyrion ügye még korántsem ért véget és lesznek izgalmas pillanatok. Amúgy pedig egy közepes epizód volt, amit a vége mentett meg. 10/8,5  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése