2014. június 16., hétfő

Trónok harca 4. évad 10. rész - Évadzárás



Trónok harca 4. évad – Zárás


Huhh. Ahogy arra számítani lehetett az évadzáró elképesztően eseménydús lett, kvázi több dolog történt ebben a részben, mint mondjuk anno a harmadik évadban összesen. De lássuk, hogy állunk.

Jon tárgyal a vadakkal, ám nem várt segítséget kap valakiktől. Bran és a többi fiatal végre megtalálják a háromszemű hollót. Cersei nem akar elmenni, ezért vallomást tesz Tywinnek. Tyrion vár a kivégzésre, de több barátja van, mint hinné. Arya és Véreb találkozik Brienne-el. Daenerys kénytelen kontrollálni a sárkányait.
Jon szála kifejezetten érdekes volt azzal, hogy megmentők érkeztek a Falhoz. Daenerys-t egyszerűen felrúgnám, annyira idegesít a tehetetlen semmittevése, aminek mindig más issza meg a levét. Arya végül másfelé veszi az irányt, ami szintén érdekes lesz. Tyrion pedig azt csinálja, amit elvárunk tőle.

Most pedig jöjjön pár SPOILER---- Rohadtul sajnálom, hogy Vérebnek annyi, méltatlan halál volt ez egy ennyire király karakternek, bár amikor elkezdtek bunyózni, tudtam, hogy annyi lesz neki. Tyrion bosszúja végre beteljesedett, Shae megrohadhat ahol van, Tywin viszont kemény férfi volt, de ironikus, hogy így halt meg. Varys pedig egyértelmű volt, hogy segíteni fog!-----SPOILER VÉGE

Summázva nagyon tetszett az évad, minimális időhúzás volt csak benne, érdekes jellemfejlődéseket és csavarokat láttunk és persze nem maradhattunk hatásvadász halálozások nélkül sem. Vannak még gyermekbetegségek, de csak így tovább, jövőre hasonló színvonalat szeretnék! Évadzáró: 10/9,5 Évad: 10/9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése