2013. december 15., vasárnap

South Park 17. évad - Évadzáró



South Park 17. évad – zárás



Máris vége az évadnak, ami egyfelől öröm, másfelől bánat. Öröm, mert bár lehet, hogy csak 10 epizódot láttunk, azok színvonala végre ismét a régi időket idézte, ráadásul abszolút kevés közepes és mindössze egy olyan rész volt, amire azt mondtam, hogy ez szar volt. Az évadzáró pedig méltán zárta le a 17. szezont.

Wendy-t zavarja, hogy a pompomlányok egyik tagja ronda, ezért csinál róla egy photoshoppolt képet. Ennek hatására mindenki belezúg a csúnyaságba és megindul a tömeges photoshop hisztéria. Wendy szentül hiszi, hogy ezt meg kell fékezni, ugyanis nem ad reális képet az emberekről. Aztán itt jön a képbe Kanye West is Kim Kardashian!
Több szempontból is zseniális volt az évadzáró. Konkrétan szétröhögtem magam Kanye baromságain, ahogy próbálja meggyőzni az embereket, hogy Kim nem egy szimpla hobbit a való életben. Másrészt a mondanivaló is abszolút aktuális és velős, ráadásul Parkerék egy olyan depresszív lezárást választottak epilógus gyanánt, ami egyfelől bátor tett, másrészről el is gondolkodtatja az embert. Emelem kalapom, király volt, akárcsak az egész évad! Epizód: 10/10, Évad: 10/9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése