2013. december 8., vasárnap

South Park 17. évad 7-8-9 rész, Trónok Harca



South Park vs Trónok harca



Régóta nem jelentkeztem SP írással, most azonban megtört a csend. A 7.-8.-9. rész egy trilógia volt a Trónok harca stílusában és kétségtelenül ez az egyik legkirályabb ötlet, ami a Parker, Stone páros agyából kipattant.

Az egész a konzolháborúra épül, azaz a PS4 és az Xbox One harcára. A srácok két táborra oszlanak, elárulják egymást és nem törődnek semmivel, csakhogy megszerezzék szeretett játékgépüket. Erre pedig rátesz egy lapáttal a Black Friday, azaz az alkalom, amikor a plázákban minden termék 70-80-90%-kal olcsóbb. Winter is coming!

Több szempontból is zseniális volt ez a trilógia. Egyfelől kiváló fricska az embereknek, akik egymás testi épségét nem kímélve tódulnak vásárolni, csakhogy olcsóbban jussanak hozzá a kis szarjaikhoz, amit pár hét után úgyis elfelejtenek. Másrészt a Trónok harca paródia is parádés és még George R. R. Martin is megkapja a magáét. Ezért már érdemes megnézni az évadot és ezért szeretjük a South Parkot! 10/10

1 megjegyzés:

  1. Tegnap este láttam az első részét a Comedy Centralon, de szerintem is roppant kreatív ötlet a Trónom Harca-köntös. Alig vártam már! Főleg a szokásos elmés társadalomkritikával fűszerezve - zseniális!

    VálaszTörlés