2013. december 7., szombat

American Horror Story 3. évad 8. rész



American Horror Story: Coven



A két hetes szünet után visszatértek boszorkányaink és azt kell mondjam megérte várni! Ritka eseménydús epizódot láttunk!

Misty Zoehoz fordul segítségért, mivel megpróbálták megölni, a lányok pedig be is fogadják. Olyannyira, hogy együtt akarják a halálba kergetni Fionát, akit egyre jobban felemészt a rákkal való harc. Persze nem adja magát könnyen, és egy kis segítséggel újra erőt vesz magát. A lányok aztán gyilkos üzenetet kapnak, így Cordelia és Fiona kénytelenek összefogni, hogy megvédjék magukat. Queenie segít a vodoo varázslatokban, ugyanakkor szánalmat érez a Madame iránt. Marie viszont nem kegyelmez és bosszút áll egy korábbi sérelméért.

Izgalmas és sűrű epizód volt, sok eseménnyel, érdekes lesz ez a törékeny béke a lányok és Fiona között, de muszáj megfékezniük az ellenséget. Zoe, Kyle és Madison közt a szerelmi háromszög, remélem nem harapódzik el, mert őszintén szólva eléggé felesleges lenne. Vannak ennél fontosabb dolgok is. Mindenesetre akadnak itt kérdések tonnaszámra, úgyhogy várjuk a folytatást! 10/8,5  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése