2013. november 6., szerda

Boardwalk Empire 4. évad 8-9. rész



Boardwalk Empire 4. évad



Voltak jó pillanatok, de sajnos csalódást keltett az eddigi évad. Ez most megváltozni látszik, szerencsére jobb később, mint soha. 

Ezúttal egyszerre két epizódot daráltam le, lássuk mi történt! Chalky feje fölött felhők gyülekeznek. Már nincs meg a bájolgás Narcisse-szal, nyílt háború tört ki a két fél között, amikben volt már pálfordulás is rendesen. Nucky egyre jobban belegabalyodik Sally-be, jó kérdés mi sül ki belőle? Willie elkezd dolgozni a polgármester irodájában és bocsánatot kér a szüleitől. Eli-ra rászállnak Hoover emberei. Nelson a sarkára áll és eltervezi, hogy kinyírja O’ Baniont. Richard végre visszatér ahhoz, amihez ért. 

Az elmúlt két részben többször azon kaptam magam, hogy hangosan használom a „na végre” kifejezést! Ez annak köszönhető, hogy a sorozat nem csak alibi cselekménnyel dolgozik, hanem végre történnek olyan dolgok, amiknek súlyuk van. Ilyen például Chalky szála, ami meglepően hatásos. Annak iszonyúan örülök, hogy Richard visszatért Nucky-hoz, lesznek még közös kalandjaik, ebben biztos vagyok. A nyomozós szál szintén izgalmas, de a legkirályabb mégiscsak Nelson, aki végre megmutatta az erejét. Ez de kellett már! 10/8,5 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése