2013. november 21., csütörtök

Boardwalk Empire 4. évad 11. rész



Boardwalk Empire 4. évad



Közeleg a finálé, már csak egy epizód van hátra. Ahhoz képest sajna csalódást okozott az új rész, pedig az előző néhány már sokkal jobban muzsikált. Ezúttal nem szerepelt sok karakter, mindössze három szál zajlott.
Gillian elbúcsúzik Tommy-tól és új életet akar kezdeni Royyal. Nukcy tudomására jut, hogy valaki köp a zsaruknak, ám az a kérdés, hogy ki! Aztán Nuck elkezdi kapizsgálni, hogy Eli rejteget valamit. Chalky és Daughter megszökik a férfi egykori mentorához és döntés előtt áll. Menjen és álljon bosszút, vagy meneküljön és vissza se nézzen?
Az évadzáró biztos kemény lesz, hiszen nyakunkon a találkozó, amit elvileg Knox és a csapata le fog fülelni. Eli turpissága is napvilágra fog kerülni, de ettől függetlenül még sok a kérdés. Mi lesz Chalky és Daughter sorsa? Van Alden, Capone és a többiek egy percet sem kaptak, ami ismét zavaró. Gillian szála továbbra is töltelék, de végre lezártnak tudhatjuk. A vele kapcsolatos fordulat abszolút kiszámítható volt, bár kétségtelenül ügyesen volt kitalálva. A végén már majdnem megsajnáltam szerencsétlent.
Szóval kicsit lagymatag volt ez, pláne, hogy nyakunkon az évad vége és ezerszer fontosabb dolgok is akadnak a történetben, mint amikkel most húzták az időt. Nem volt rossz, de az évadzárónak nagyot kell szólnia! 10/7  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése