2013. október 17., csütörtök

Filmhírek

Azt beszélik...



Több, mint valószínű, hogy lesz Tűzgyűrű 2! Még nincs hivatalosan áldás rá, de dolgoznak a forgatókönyvön és kiemelték, úgy új robotok és még több Kaiju-drift várható.


Joseph Gordon-Levitt és Paul Rudd a legesélyesebbek, hogy eljátsszák a Hangyát, bár Levitt tagadta, a pletykákat.


A forgatás még nem indult el, de hangulatos poszter már van, a Mobilnak. Stephen King regényéből.
 

4 megjegyzés:

  1. A Tűzgyűrű 2 forgatókönyvén hónapok óta dolgoznak. Az hogy del Toronak eddig nem szóltak, hogy leállhat az írással nem jelent semmit. Brutál bukta volt a film hazai földön, egyedül úgy lenne esélyes a következő rész, ha a kínaiak nagy pénzzel szállnának be. Szóval ez a "több, mint valószínű" kijelentés elég nagy túlzás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért annyira brutál bukta nem volt, 101 milliót hozott, a világ többi részén pedig több, mint 300 milliót. Valószínű támogatni fogják, nézzük csak meg a Resident Evil filmeket, amik évek óta a nemzetközi pénzből élnek. Max bele kell tenni egy újabb kínai sztárocskát.

      Törlés
    2. Csak épp a Resident Evil nem totál hollywood és nem került 200 misibe:) És az álomgyári filmeknél leginkább az számít, hogy mire volt képes haza földön. Mennyit fog hozni a folytatás? A Tűzgyűrűt áterőltették a 100 millión, a következő rész meg Amerikában úgy hozhat 75 milliót. Itt tényleg csak akkor érné meg a folytatás, ha a kínaiak beszállnának legalább 60 millióval és cserébe övék lehetne egy nagy szelet a nemzetközi bevételből. De ugye nem azért csinálnak 200 milliós filmeket, hogy pár milliót kasszáljanak rajta, hanem mert minimum több tíz millió dollárt várnak a kasszákba. Szóval szerintem totál esélytelen, hogy lesz még egy rész. Mindenesetre filmtörténelmet írna a Tűzgyűrű, ha zöld utat kapna a következő felvonás, ilyen nagy hazai kudarcnál még soha nem bólintottak rá egy újabb részre.

      Törlés
    3. A Tűzgyűrű sem totál Hollywood, de az mindegy. Én speciel meglennék nélküle, de szerintem akkor is belemennek a folytatásba. Kritikailag is sikeresnek mondható, a nézők körében is népszerű volt (az anyagi bukta más tészta), szerintem pénzelni fogják, pláne, hogy Kína nagyon furakodik be az álomgyárba. Persze ettől még lehet, hogy elvetik az ötletet, de szerintem megcsinálják.

      Törlés